Nazaj na seznam...


TOM PIT d.o.o.

Ponudnik rešitev in razvijalec tehnologij.

Robert Orehek, direktor razvoja poslovanja

031 564 764

robert@tompit.net

http://www.tompit.net

Microservice-1-5cad95b837e92-5cad95b83c757.jpg

O podjetju

Tom PIT je vodilno tehnološko podjetje v regiji na področju industrije. Podjetjem in integratorjem ponuja sodobno, inovativno in mikrostoritveno naravnano platformo za centralizacijo vsebin. Platforma omogoča uvedbo, poganjanje in skrbništvo vsebin skozi celoten življenjski cikel.
Pomeni popolno infrastrukturo za industrijo 4.0 in z vpeljavo arhitekturnega koncepta mikrostoritev omogoča transparentnost in obvladljivost tudi zelo kompleksnih okolij, kjer so se monolitski sistemi pokazali za neuspešne in jih napredna IT-okolja rapidno zamenjujejo z mikrostoritvami.

Tom PIT ima reference najuglednejših slovenskih podjetij iz različnih panog, od farmacije (Krka), energetike (Energetika Ljubljana), živilske industrije (Ljubljanske mlekarne), lesne industrije (LIP Bled) in številnih drugih.

Najpomembnejše storitve

Tom PIT velja za najcelovitejšega partnerja za rešitve v industriji, saj poleg tehnologije ponuja tudi rešitve, ki temeljijo na vitkih konceptih in konceptih 'just in time'. Zaposluje strokovnjake na področju vsebinske problematike, ki zmorejo optimizirati tudi zelo zahtevna proizvodna okolja z izjemno kratkim ROI. Skupaj z lastno razvito tehnologijo Tom PIT dosega optimalne rezultate, saj so rešitve uvedene po meri vsakega naročnika. Tako implementirane rešitve so vitke in osredotočene na dejansko problematiko naročnika.

Letošnji cilji

Nova generacija tehnologije letos prinaša prvo mikrostoritveno platformo, ki bo omogočala deljenje vsebin med proizvajalci, z avtomatiziranimi procesi nameščanja in prenosa med okolji na vseh ravneh, vključno s podatkovnimi bazami. Ponujala bo zelo bogat nabor vnaprej pripravljenih vsebin, s katerimi bodo podjetja bodisi sama bodisi s pomočjo zunanjih izvajalcev nepredstavljivo hitro postavljala delujoča okolja, ki jih bo mogoče v celoti prilagajati skozi integrirano spletno razvojno okolje.