Nazaj na seznam...


BUSINESS SOLUTIONS d.o.o.

Tina Zgaga, senior consultant

041 655 772 | 05 338 41 47

tina.zgaga@bs.si

http://www.bs.si

Tovarna leta, Business Solutions, Solkan, 01.02.2018 Foto: Katja Cimermančič
Foto: Katja Cimermančič

O podjetju

Business Solutions, d. o. o., se ukvarja z uvedbo, razvojem in prilagajanjem sodobne poslovne programske opreme, namenjene naprednemu vodenju poslovnih procesov podjetij, pa tudi s prodajo računalniških sistemov ter načrtovanjem, dobavo, namestitvijo in vzdrževanjem informacijske infrastrukture. Podjetje uvaja poslovne programske sisteme, izobražuje uporabnike in skrbi za njihovo podporo ter svetuje na področju naprednih informacijskih sistemov.
V več kot 18 letih poslovanja smo naše znanje in izkušnje namenili razvoju in uvajanju IT- in poslovnih rešitev ter svetovanju na tem področju. Naše podjetje z več kot 70 zaposlenimi je uspešno izpeljalo več kot 300 projektov na regionalni in mednarodni ravni.
Svoje znanje, usposobljenost in kakovost podjetje potrjuje s številnimi certifikati in pridobljenimi statusi, ki pomenijo najvišjo raven usposobljenosti za področje poslovnoinformacijskih sistemov ter omogočajo dostop do najnovejših tehnologij in rešitev za spremljanje vizije in trendov razvoja informacijske tehnologije.

Najpomembnejše storitve

Razvoj poslovne programske opreme in lastnih aplikacij v oblaku, svetovanje na področju naprednih informacijskih sistemov, postavitev in vzdrževanje informacijskih sistemov

Letošnji cilji

Vizija podjetja je ostati kakovosten, tehnološko napreden in fleksibilen ponudnik informacijskih rešitev za poslovanje podjetij. Cilj podjetja je postati vodilni ponudnik na področju razvoja in uvajanja poslovnih rešitev, svetovanja ter celostne podpore.