Nazaj na seznam...


AVTENTA, d.o.o.

Vodilni na področju SAP-rešitev in brezpapirnega poslovanja

Igor Kavčič, vodja prodaje SAP-rešitev

041 695 260 I 01 58 36 957

igor.kavcic@avtenta.si

http://www.avtenta.si

Avtenta-naslovnica.1411476743.jpg

O podjetju

Avtenta je vodilni partner za upravljanje in uvajanje SAP-rešitev ter brezpapirnega poslovanja v Sloveniji.
Imamo ekipo strokovnjakov, ki jih odlikujejo izkušnje ter vsebinsko in tehnično poznavanje najzahtevnejših poslovnih okolij.
Trdo delo, vztrajnost in zavzetost se izkazujejo v kakovosti naših storitev in uspešni izvedbi projektov.
Z iskanjem novih rešitev in poznavanjem trendov poslovanja si prizadevamo za nenehne izboljšave. S tem lahko na trgu ponujamo široko paleto inovativnih rešitev, ki so jih kot take v obliki zlatih partnerstev in priznanih nagrad prepoznali tudi drugi.
Avtenta je članica skupine Telekom Slovenije.

Najpomembnejše storitve

Z uvedbo SAP ERP, najbolj uveljavljenega poslovnoinformacijskega sistema v Evropi, proizvodna podjetja dobijo odlično orodje, s katerim optimizirajo poslovne procese, racionalizirajo dobavne verige, učinkoviteje obvladujejo zaloge ter pridobijo sprotne in kakovostne informacije, ki omogočajo sprejemanje pravih poslovnih odločitev. S celostno storitvijo za fiksen mesečni znesek podjetju prinaša vse, kar potrebuje na področju poslovne informatike.
Rešitev SAP ERP bolje poveže različne oddelke v podjetju. Na primer, povezava prodaje s proizvodnjo prodajalcem omogoči, da takoj vidijo, ali lahko podjetje izdelek dobavi v roku, ki ga želi kupec; povezava proizvodnje z nabavo zagotovi sprotne informacije o tem, kaj in kdaj je treba nabaviti, da bo izdelek narejen pravočasno; povezava proizvodnje z vzdrževanjem med drugim omogoča nastavitev, da stroj, ki je v remontu, ni viden v načrtu prostih proizvodnih zmogljivosti. Nad vsem tem pa bedi kontroling, ki pokaže, kakšna je donosnost posameznega izdelka, kupca ali trga oziroma kje so odmiki, s katerimi se je treba ukvarjati.
Za vsa podjetja, ki SAP že uporabljajo, je zanimiva novost na področju poslovne analitike. Z rešitvijo SAP Analytics Cloud doživite prednosti poslovnega obveščanja (BI), načrtovanja in napovedne analitike. Grafične nadzorne plošče z interaktivno vizualizacijo želenih kazalnikov zagotavljajo takojšen dostop do aktualnih in združenih podatkov, ki vodstvu omogočajo hitrejše in učinkovitejše odločanje. Proizvodna podjetja v Sloveniji, ki smo jim to rešitev že uvedli, poudarjajo predvsem prednosti hitrega in preglednejšega dostopa do podatkov.

Letošnji cilji

Avtentina rast in razvoj bosta temeljila na izkoriščanju sinergijskega potenciala prodaje, na širitvi produktnega portfelja ter oblikovanju nišnih rešitev. Tako bomo podprli podjetja, ki želijo z digitalno preobrazbo za uspešnejši nastop na trgu ustvariti tržno diferenciacijo, povečati učinkovitost procesov in izboljšati obvladovanje poslovanja.