Nazaj na seznam...


KPMG d.o.o.

Računovodska, knjigovodska in revizijska dejavnost

01 42 01 160 I 01 42 01 170

kpmg.lj@kpmg.si

https://home.kpmg/si/en/home.html

KPMG - ekipa, Ljubljana, 12.09.2018 Foto: Aleš Beno,
Foto: Aleš Beno

O podjetju

Skupina KPMG s svojimi specializiranimi strokovnjaki pri izvajanju storitev in zagotavljanju kakovosti upošteva posebne zahteve vsake stranke in posamezne gospodarske panoge. Usmerjeni smo v kakovostne koordinirane storitve v ključnih segmentih: finančne storitve, potrošniški trgi, industrijski sektor, tehnološki sektor, medijski sektor, telekomunikacije, infrastruktura, državne institucije in zdravstvo. Lokalne izkušnje so obogatene s tehničnim in panožnim znanjem mednarodne mreže KPMG.

Najpomembnejše storitve

Skrbnost in objektivnost naših revizorjev sta temelja za izvedbo kakovostne revizije. Rezultat je neodvisno in jasno strokovno mnenje, ki potrjuje kakovost posredovanih informacij. Vse storitve, ki jih izvajamo na oddelku poslovnega svetovanja, so podprte z mednarodno uveljavljenimi metodologijami, hkrati pa se prilagajajo konkretnim potrebam vsake stranke in so »tailor made«. Naše storitve računovodskega svetovanja obsegajo svetovanje in pomoč pri računovodskih vprašanjih ter oblikovanje in uvedbo notranjih računovodskih usmeritev. Prednosti izbire KPMG so strokovnjaki z obširnim znanjem in izkušnjami na področju svetovanja, ki vam pomagajo dosegati boljše poslovne cilje. Njihov pristop je osredotočen na izkoriščanje priložnosti za ustvarjanje dodane vrednosti, pri čemer nam izkušnje ter poznavanje značilnosti in trendov posameznih panog omogočajo, da vam zagotovimo kakovostne storitve ob upoštevanju individualnih potreb.
Strokovnjaki KPMG vam zagotavljajo celovitost storitev, saj vam pomagajo in svetujejo skozi celoten postopek prevzema oziroma združitve, od izvedbe skrbnega pregleda poslovanja in ocene vrednosti do podpore na pogajanjih in svetovanja pri izvedbi transakcije.
KPMG ima vsaj dve pomembni prednosti na področju davčnega svetovanja; prva je možnost delovanja v mednarodni mreži povezanih pisarn KPMG, druga pa je večdisciplinarnost storitev, ki jih opravlja pisarna KPMG kot celota, zato lahko za stranko po meri oblikujemo celovito rešitev, ki ustrezno obravnava vse vidike poslovanja in presega meje lokalnega okolja. Slednje pomeni večjo zanesljivost davčnega nasveta in višjo dodano vrednost za naročnike.