Nazaj na seznam...


MIT INFORMATIKA d.o.o.

Računalniško programiranje

Info

04 28 131 00

info@mit-ing.si

https://mit-ing.si/

MIT-Informatika-5ca4a4eb1af27-5ca4a4eb1b485.jpg

O podjetju

Vodilno svetovalno podjetje za digitalizacijo poslovanja malih in srednjih proizvodnih podjetij. V ospredje vedno postavlja naročnika in njegove posebnosti. Ustvarja dolgoročne poslovne rešitve, ki podpirajo specifike poslovanja in uporabnikom omogočajo učinkovito digitalizacijo njihove edinstvene prodajne ponudbe. Rešitve MIT poenostavljajo uvajanje novih proizvodnih konceptov, poslovnih modelov in sprememb pri notranjem poslovanju ter v poslovnem okolju. Ob okrepitvi konkurenčne prednosti izboljšajo glavne kazalnike poslovanja, kot so rast, dodana vrednost in OEE. Podjetje je v 25 letih izvedlo več kot 200 poslovnoinformacijskih projektov za ugledne blagovne znamke, kot so Dinos, Gorenje Surovina, Steklarna Hrastnik, Olma, Mersteel, Melamin …

Najpomembnejše storitve

Rešitve MIT Orkester poenostavljajo digitalno preobrazbo in prehod na industrijo 4.0 prek vgrajenih zmožnosti, kot so prodajno-tehnološki ekspertni sistem, kalkulacije, vizualno načrtovanje procesov, od prodaje in nabave do proizvodnje in odpreme, ter monitoring proizvodnje, upravljanje skladiščne logistike in prevozov. Zaokrožen poslovno-proizvodni informacijski sistem je nadgrajen z dodatnimi rešitvami in storitvami za podporo pri odločanju, poslovno načrtovanje, upravljanje odnosov s strankami, vodenje kadrov, obvladovanje sredstev in storitev ter za brezpapirno in mobilno poslovanje.

Letošnji cilji

Podjetje uvaja novo spletno aplikativno platformo, s katero razširja mobilne delovne postopke ter pospešuje sodelovanje med zaposlenimi in s poslovnimi partnerji. Med glavnimi cilji je razvoj nove generacije sistema za načrtovanje in spremljanje proizvodnje, ki vključuje nove tehnologije, kot so internet stvari, poslovna analitika in storitve v oblaku. Podjetje načrtuje nove povezave z vodilnimi rešitvami za avtomatizacijo proizvodnje in logistike ter s storitvami za digitalno poslovanje z dobavitelji in kupci, s katerimi bodo uporabniki povečali odzivnost na nove zahteve v globalnih vrednostnih verigah.